Welkom Gast. Inloggen or Registreren

1 Antwoorden

Zelfstandig worden in de horeca

Vraag van: 642 keer bekeken Algemeen

Ik zou graag zelfstandig worden in de horeca, aan welke zaken moet ik allemaal voldoen . Ik zou ook graag mijn diensten aanbieden aan derden(wanneer ik bijvoorbeeld zelf geen werk heb op een bepaald moment). Hoe doe ik dit best?

1 Antwoorden



  1. Kathleen De Buyzer - Xerius

    Beste Hannes,

    Om een ondernemingsnummer aan te vragen moet u de basiskennis van bedrijfsbeheer aantonen.

    Als u activiteiten van restaurateur of kok wenst in te schrijven moet u ook de beroepsbekwaamheid van restaurateur(kok) bewijzen. Dit kan met een diploma of via praktijkervaring.

    Via uw ondernemingsnummer kunt u dan uw prestaties facturen aan derden.

    Voor meer informatie kunt u terecht bij onze startersservice op het nummer 078 15 00 15.

    Met vriendelijke groeten,

    Kathleen De Buyzer
    Startersconsulent
    Xerius


Deze vraag beantwoorden