Welkom Gast. Inloggen or Registreren

1 Antwoorden

wijn verkopen degustaties en recepties verzorgen

Vraag van: 596 keer bekeken Algemeen, Zelfstandig bijberoep

Beste

We denken eraan (mijn man als sommelier) en ikzelf om in bijberoep wijn te verkopen, degustaties te verzorgen en recepties aan huis te verzorgen.

we hebben beiden een getuigschrift voor bedrijfsbeheer.

Moeten wij aan andere voorwaarden voldoen? moet ik als ik hapjes maak en op locatie recepties ga verzorgen een diploma nodig in de voeding? Speciale reglementering rond voeding / speciale keuken nodig / enz.?

Alvast hartelijk dank!

1 Antwoorden



  1. Carbofisc

    Beste,

    U zal wellicht het diploma van restaurateur moeten hebben om de beroepskennis aan te tonen.
    Ook aansluiting bij het FAVV voor de locatie waar de hapjes gemaakt worden.

    http://www.carbofisc.be


Deze vraag beantwoorden