Welkom Gast. Inloggen or Registreren

1 Antwoorden

Welke kosten kan ik in mindering brengen?

Vraag van: 1475 keer bekeken Boekhouden

Ik overweeg om te starten als zelfstandige. Welke kosten kan ik in mindering brengen en hoeveel %? Ik ben eigenaar van een woning met hypotheek, en gezien ik 1 ruimte daarin ga inrichten als 'atelier', kan dat ook in mindering gebracht worden? En wat met de telefoon, gsm en internet rekeningen? Wat is het gevolg als ik het eerste jaar meer kosten (aankopen van materiaal + aftrek) heb dan winst?

1 Antwoorden 1. Startersforum

  Startersforum is bedoeld om het starters in Vlaanderen gemakkelijk(er) te maken. Door startersvragen gratis en online van een deskundig antwoord te voorzien.

  Dat lukt maar als de mensen die een vraag willen beantwoorden, over voldoende informatie beschikken. Dat is helaas bij deze vraag niet het geval (het is immers onduidelijk hoe groot de woning is, de oppervlakte van je atelier, het prive- en beroepsgebruik van je telefoon…).

  Anderzijds heeft dit vragenforum de ambitie om de nodige aandacht te besteden aan algemene vragen. Vragen waarvan de antwoorden ook voor andere bezoekers interessant zijn.

  Als het zoals in jouw geval, om een erg specifieke en persoonlijke vraag gaat (maatwerk, zeg maar), dan is het aangewezen hiervoor een van onze partners te contacteren.

  http://www.startersforum.be/partners

  Je kunt vragen die om een antwoord op maat vragen, ook altijd overmaken met ons contactformulier. Dan zorgen wij ervoor dat ze bij de juiste partner terecht komen…


Deze vraag beantwoorden