Welkom Gast. Inloggen or Registreren

2 Antwoorden

Verhuisfirma met schoonmaakdienst

Vraag van: 1198 keer bekeken Algemeen

Ik wil een verhuisfirma starten gespecialiseerd in het opruimen en opwaarderen (opkuis van tuin alle kamers van zolder tot kelder) van panden die snel terug op de immobiliënmarkt moeten komen. Wat mag ik doen en wat niet?  Natuurlijk staan wij ook klaar voor particulieren verhuizen die een ladderlift of goederenvervoer nodig hebben. Is dit te combineren of zijn het 2 totaal aparte sectoren?

2 Antwoorden 1. Janique - Securex Ondernemingsloket

  Dag Benjamin, de verschillende activiteiten kan je onderling combineren. Om te verhuizen, opkuisen, reiningen, de tuin opruimen, materiaal uit te lenen… is er enkel basiskennis van bedrijfsbeheer nodig bij de aanvraag van het ondernemingsnummer. Wilt u ook het huis opknappen in de zin van metselwerk, schrijnwerk, schilderen en behangen dan moet er voldaan worden aan de vestigingsreglementering. Neem contact met het ondernemingsloket go-Start zij kunnen u helpen bij de opstart van uw zaak : http://www.securex.eu/seats.nsf/vwGo-Start_nl 2. Elke H

  Je dient dan enkel aan te geven als je je ondernemingsnummer gaat halen dat je deze activiteiten wil doen, zodat het correct opgenomen staat in de KBO. Elke aanpassing kost namelijk 81,5 €.

  Als je geen werken doet in het huis zelf en enkel leegmaakt en opruimt, is er geen beroepskennis vereist.

  Hier vind je een startersgps: http://bit.ly/193GCWn
  Hier vind je een startersbrochure met andere nuttige info: http://bit.ly/W9yW1A


Deze vraag beantwoorden