Welkom Gast. Inloggen or Registreren

1 Antwoorden

Verekening gezinshoofd

Vraag van: 822 keer bekeken ,
Algemeen

Beste,

Toen ik in 2011 woonachtig was als gezinshoofd in Roemenie kreeg ik mede en vergoeding voor de vrouw en haar kind met wie ik samen leefde.

Het was pas echter na men auto ongeval waarvoor ik diende verzorgt te worden in Belgie het fout ging met deze uitkering,namelijk ik door men verblijf en opname in het ziekenhuis niet meer bij machte was om documenten als zijnde akte van woonst zowel van mezelf als bijwoonst en diens dochter te bezorgen aan de diensten van bond mayson alwaar men uitkering word berekent.

Hierbij kwam dan ik al snel enkele maanden (6 tal) niet kreeg uitbetaalt ...tot dat ik dan kon aantonen in Belgie verbleef dit in het ziekenhuis en bij men vader.

Men heeft me dan uitbetaalt ,toch niet als gezinshoofd uit die periode? men laatste uitkering met terug werkende kracht bedroeg 635 euro...waarbij ik mezelf afvroeg hoe dit berekent was.

Als ik werkelijk maar recht heb op 635 euro in de maand,kan ik mischien wel beter afstand doen van die uitkering,en steun bij het OCMW aanvragen ...deze steun ligt hoger dan vernoemd bedrag en heeft lange niet de verplichtingen welke en invaliditeits uitkering heeft.

Ik wil als nog de mogelijkheid van en onderzoek naar deze achterstallige berekening van uitkering,en men vraag is dan ook waar ik daar voor terecht kan

MVG Gits jeanluc

1 Antwoorden  1. Peter De Bruyn

    Dag mijnheer Gits

    Bedankt voor uw vraag hoewel het mij niet duidelijk is, waarom u ze op deze plaats stelt.

    Startersforum is immers uitsluitend bedoeld voor het stellen van startersvragen (vragen van mensen die met een eigen onderneming willen starten).

    U mag er dan ook niet versteld van staan, als verdere reacties uitblijven.


Deze vraag beantwoorden