Welkom Gast. Inloggen or Registreren

1 Antwoorden

Tijdelijke uitbating horeca

Vraag van: 408 keer bekeken Algemeen

Ik zou graag informatie willen over wat er mogelijk is: Ik zou aan huis in de periode april-oktober een stoppunt willen zijn voor toeristen, fietsers,... Men kan iets drinken met wat lekkers erbij (geen alcohol). Dus een soort seizoenscafe. Er is gelegenheid om buiten te zitten of binnen in het voormalige gastenverblijf. Kan ik dit 'zomaar' doen? Moet ik daarvoor vergunningen hebben? Kan ik als 'tijdelijke' zelfstandige werken? Waar moet ik nog aan denken? Bedankt.

1 Antwoorden



  1. Carbofisc

    Tijdelijk zelfstandige is een concept die niet echt in het Belgische recht zit. Waar je vooral op moet letten is het FAVV. Qua stockage van eten en dringen, en de locatie om het te bewereken, serveren, etc.

    Alain Carels
    http://www.carbofisc.be


Deze vraag beantwoorden