Welkom Gast. Inloggen or Registreren

1 Antwoorden

Software utility om afstanden tussen gemeentes te berekenen en optimale route na te gaan.

Vraag van: 578 keer bekeken ,
Startersforum

Ik ben zelfstandig informaticus en ben momenteel bezig met een software utility om alle afstanden tussen alle Vlaamse gemeentes te bepalen en mede daardoor optimale routes te kunnen bepalen voor verplaatsingen die worden gedaan door leveranciers (functionaliteit wordt vaak beschreven als travelling salesman problem en ook Google is hier mee bezig).

Ik werk dit nu uit als POC voor één klant (en heb gelukkig een voltijdse freelance opdracht) maar mijn vraag is hoe ik andere mogelijk geïnteresseerde klanten (in de logistieke sector) kan benaderen? Zijn er afzonderlijke fora? Voor de geïnteresserden, deze link bevat reeds alle afstanden en reistijden vanuit Aalst. 

met dank,

Wim

1 Antwoorden 1. Vincent De Backer - Erkend Boekhouder

  Dag Wim,

  Je vraag gaat heel breed, je wil feitelijk weten hoe je een product in de markt kan brengen.
  Persoonlijk zou ik me niet enkel focussen op fora, je moet een doordachte strategische marketingsplan opmaken. Nadien kan je via ankerpunten gaan “meten en weten” om te kijken welke marketing opbrengt in jouw sector en welke slechte investeringen waren.

  Als tip zou ik je vooral meegeven om niet op zoek te gaan naar eindconsumenten maar eerder naar een partnership met iemand die hardware/software produceert en jouw codes kan omzetten naar een product voor eindconsumenten ( de mensen die je product gaan gebruiken ). Via een partnership ga je ook meteen sterker overkomen bij externe partijen als je het product voorstelt aan geïnteresseerden.

  Positieve Groeten,
  Vincent De Backer

  Erkend Boekhouder bij DEBOEKHOUDING.BE
  http://www.deboekhouding.be


Deze vraag beantwoorden