Welkom Gast. Inloggen or Registreren

1 Antwoorden

Op de markt verkopen

Vraag van: 1230 keer bekeken Sociaal statuut

Dag, Vooreerst start ik in september met bedrijfsbeheer (cursus) omdat ik  graag op de markt wil verkopen (eetkraampje met mijn vrouw). Kunnen jullie me verder helpen met mijn vragen hieromtrent zoals : 1) hoe zit dat met mijn werk waar ik blijf in hoofdberoep 2) met mijn vrouw hoe moet zij doen als ze stopt bij haar baas en we in eenmanszaak werken (mag dat en hoe zit dat met haar statuut) 3) mag ik ook van huis uit takeaway doen 4) bestaan er subsides (zowel voor het opstarten als met mijn werk ben vastbenoemd )

1 Antwoorden 1. Zelfstandigen.be

  Dag Marcel

  Prima voornemen om zelf iets uit de grond te willen stampen en daarvoor een cursus bedrijfsbeheer te gaan volgen.

  Minder interessant zijn de vragen die je stelt. Niet dat ze niet belangrijk zijn, integendeel, alleen riskeer je dat alles vergeten bent tegen de tijd dat je de opleiding hebt beëindigd of dat sommige zaken veranderd zijn.

  Het beste is om tussentijds je licht op te steken of om voor bespreking langs te gaan bij een van de partners van Startersforum. Zeker omdat je breed gaat met je vragen en ze ook betrekking hebben op je partner.

  Voor wat het laatste betreft (startsubsidies) moeten we jou alvast teleurstellen. In jouw geval ga je er geen aanspraak op kunnen maken (tenzij je in Gent woont) en verder is het goed om de antwoorden bij deze vraag te bekijken

  http://www.startersforum.be/hamburgers-verkopen-op-de-markt/

  Succes en laat het smaken…


Deze vraag beantwoorden