Welkom Gast. Inloggen or Registreren

3 Antwoorden

Offrea? Wie heeft ervaring hiermee?

Vraag van: 7126 keer bekeken Algemeen

Beste Leden,

Wie heeft ervaring met Offrea?

Ik ben benaderd door Offrea dat zij meer klanten en omzet kunnen genereren voor ons. Dit doen zij via leads en aanvragen die ze ontvangen via de website www.offrea.be ondertussen  heb ik al kleine onderzoek gedaan en gevraagd aan ondernemers die lid zijn of in het verleden lid waren. Klopt het dat Offrea meer  klanten kunnen creëren ?"" Hierbij heb ik als antwoord ontvangen" dat zij hele slecht ervaring hebben met Offrea,  afspraken niet na komen, leads worden niet gecontroleerd, contact persoon , telefoon nummers en mails van de leads kloppen niet.  4 van 10 zijn sollicitanten die werk zoeken. Graag jullie mening over Offrea?

Graag hoor ik jullie ervaring.

Alvast bedankt.

Mvg,

Tom

3 Antwoorden 1. Peter De Bruyn

  Of het nu om Offrea of andere organisaties gaat, het systeem is steeds hetzelfde. Zij bezorgen je leads in ruil voor een vergoeding. Daarbij moet je ermee rekening houden dat de aanvrager van een offerte altijd uit is op de laagste prijs en dat je alleen voor gecontroleerde leads betaalt.

  Verder hangt het een beetje af van hoe vaak de firma dezelfde lead doorverkoopt. Hoe vaker dat het geval is, hoe groter de winst voor de firma en hoe groter de concurrentie voor jou.

  Probeer het eens zou ik zeggen … wel op voorwaarde dat je per ontvangen kwalitatieve lead betaalt en niet op basis van een abonnement. Je kunt natuurlijk ook zelf een online campagne (laten) opzetten waardoor je de leads met niemand hoeft te delen. 2. Tommy Vanoutryve

  Beste Tom,

  als jong schoonmaakbedrijf/ramenwasserij waren wij ook op zoek naar extra leads (extra klanten). Na optimalisatie van website, gebruik van google ads en facebook ads gebeurde er wel iets maar niet bepaald super spectaculaire stijging prijsaanvragen of dgl.

  Dus zijn wij ook op zoek gegaan naar een ander kanaal. Daarbij hebben wij oa Offrea zelf aangesproken en zij we met hen in zee gegaan. Tot op heden hebben wij dara nog geen spijt van. De zaken die u aanhaalt hebben wij nog niet ondervonden. Offrea geeft zelf aan dat wanneer een lead echt de moeite niet zou zijn, dat dit dan mag doorgegeven worden en de credits gewoon terug gezet worden.

  Het is misschien wel afhankelijk van de sector waarin men actief is maar bij ons loopt het vrij vlot met op dat vlak wel een enorme boost werk en omzet.

  Je kunt zelf ook kijken naar de bedrijven in jou tak van sport die actief zijn bij Offrea en zo inschatten wie uw concurrenten zullen zijn.

  Het is nu niet dat ik hier reclame wil maken ofzo, maar wij hebben er in ieder geval een goede ervaring mee en wou dit toch even delen.

  Mvg, Tommy – http://www.javacleaning.be 3. Sam van Dooren

  Beste Tom,

  Ook wij werkten samen met Offrea met ons schoonmaakbedrijf SDYN. Op zich goede ervaringen, maar het klopt dat er veel sollicitanten tussenzitten. Ook veel kleine particulieren die “een lampje” willen poetsen. Ik weet dat Offrea niet controleert op binnenkomende aanvragen. Andere partijen waar we zijn aangesloten doen dit ook niet allemaal overigens, alleen Vindy dat ik weet. Overigens misschien ook een tip, die hanteren geen vaste kosten, vind ik ook alzoiets bij Offrea… http://www.vindy.be. Daar hebben we goede ervaringen ook, sinds 7-8 maanden actief daar.

  Al met al kunnen dit soort leadpartijen echt wel een toevoeging zijn. Moet er niet aan denken zelf te adverteren of een bureau daarvoor in te schakelen. Dan nog concureer je namelijk met andere bedrijven, dat blijft toch wel. Belangrijkste is voor mij: HAAL IK HET ERUIT op maandbasis? Dat is bij zowel Offrea als Vindy een dikke JA. Dus dan is het prima :-).

  Succes!!

  Sam.


Deze vraag beantwoorden