Welkom Gast. Inloggen or Registreren

1 Antwoorden

Maximum periode voor kosten voorbereiding zelfstandige

Vraag van: 1061 keer bekeken Boekhouden

Ik wil graag in oktober starten als zelfstandige en heb gelezen dat je ter voorbereiding van het zelfstandig beroep kosten kunt maken als particulier en deze later kunt ingeven wanneer jouw zaak is opgericht. Mijn situatie: Ik ben 2 jaar bezig geweest met het ontwikkelen van een CMS om video's te uploaden, bewerken en te coderen. Video vraagt veel server kracht, dus heb ik een server gehuurd voor twee jaar bij een Duitse firma voor €198/maand. Ik wil nu starten met een digitaal bureau en deze software verkopen. Mijn vraag Wat is de maximum periode waarin je kosten kan aangeven ter voorbereiding als zelfstandige?

1 Antwoorden 1. Sabrina - Securex ondernemingsloket

  Beste Christian,

  Ik denk niet dat er een specifieke termijn bestaat, het is anderzijds wel belangrijk dat je kan aantonen dat je aankopen deed ter voorbereiding van uw zelfstandige activiteit.
  Indien je wil starten in oktober, kan je nu al perfect alles in orde laten brengen, maw je kan nu al zorgen dat u een ondernemingsnummer krijgt, met efectieve startdatum in oktober.
  Indien u zich graag wil laten begeleiden in de opstart van uw zelfstandige activiteit, kan u beroep doen op onze starter coach. Of indien u wilt weten op welke subsidies u allemaal zal recht hebben kan u een aanvraag doen via onze website.
  Meer info kan u vinden via http://www.securex.be/nl/zelfstandige/ of kom eens langs in een van onze kantoren http://www.securex.eu/seats.nsf/frmSeats?ReadForm&Lang=N

  Veel succes

  Vriendelijke groeten,
  Sabrina


Deze vraag beantwoorden