Welkom Gast. Inloggen or Registreren

2 Antwoorden

boekhoudingssoftware

Vraag van: 1302 keer bekeken Boekhouden

Beste,

Zijn er hier mensen die een goed online boekhoudingssysteem aanraden voor starters?

Bedankt

2 Antwoorden 1. Luk Janssens

  Hangt er van af wat je wil. “Exact Online voor starters” laat toe dat je inkomende facturen inscant en op die manier aan je boekhouder bezorgt, die dan verder zorg draagt voor het inboeken. Relatiebeheer verzorg je zelf. Ook je bankafschriften kunnen rechtstreeks aangeleverd worden door je bank (codabestanden). Zo is je hele dossier online en heb je altijd en overal toegang tot je eigen administratie!
  Ik kan me niet voorstellen dat je als ondernemer geen toegang zou hebben tot je eigen administratie (omdat die enkel op de computer van je boekhouder staat), maar 95 % van de boekhouders werkt helaas nog wel op die manier. Kunt ge u voorstellen dat je al uw PDF facturen moet zitten afprinten thuis om ze vervolgens in een ringmap en met de auto naar de boekhouder te brengen… We zijn 2015…

  Wil je zelf je boekhouding voeren dan moet je eens kijken naar “Exact Online boekhouding”. Je vindt uitleg en kleine demo’s op de website van Exact.

  Noot, softwareverkopers doen u graag geloven dat de hele boekhouding nu automatisch verloopt, maar dat is nogal kort door de bocht.

  mvg

  Luk Janssens 2. Cashaca boekhoudsoftware voor zelfstandigen

  Ik kan de Cashaca.be software aanraden indien u een vereenvoudigde boekhouding mag voeren.

  Feedback van Cashaca gebruikers vindt u hier: https://www.cashaca.be/nps_scores


Deze vraag beantwoorden