Welkom Gast. Inloggen or Registreren

2 Antwoorden

Bedrijfsbeheer

Vraag van: 705 keer bekeken Boekhouden

In 1987 behaalde ik mijn diploma verpleegkundige A2. Om medische redenen ben ik hier een tien jaar geleden moeten mee stoppen. Ik ben nu graag creatief bezig en zou graag met zelfgemaakte producten op marktjes , crea marktjes - ambachtenmarkten - jaarmarkten gaan staan. Eventueel ook handwerkcursussen geven. Heb ik hiervoor bedrijfsbeheer nodig en zit dat eventueel al in mijn diploma.

2 Antwoorden 1. Warfid Brugge bvba

  Beste,

  Inschrijven als zelfstandige vergt inderdaad bijna altijd het voorleggen van het bewijs van bedrijfsbeheer. Ik vermoed sterk dat dit hier ook wel het geval zal zijn. Een sociaal bureau kan 100% uitsluitsel geven. Bedrijfsbeheer zit in de meeste diploma’s hoger onderwijs. Als uw A2-diploma geen bewijs van bedrijfsbeheer levert, dan kun je je toch inschrijven als zelfstandige als je (i) beroepskennis bewijst op basis van ervaring of (ii) iemand anders (dichte familie of partner, onder bepaalde voorwaarden) bedrijfsbeheer voor jou bewijst.

  Simoens Tom
  Warfid Brugge bvba
  [email protected]
  http://www.warfidbrugge.be 2. Carbofisc

  Het diploma is van 1987. Diploma’s secundair onderwijs gelden pas vanaf 2000.

  Enkel een ondernemingsloket kan hierover uitsluitsel geven, maar ik vrees dat het met enkel het diploma niet zal volstaan.

  Alain Carels
  http://www.carbofisc.be


Deze vraag beantwoorden