Welkom Gast. Inloggen or Registreren

0 Antwoorden

Pijnlijk voorval uitbater Parochiecentrum

Vraag van: 971 keer bekeken Sociaal statuut

14 september ll. werd ik als "zelfstandig" uitbater van een Parochiecentrum (waar ik zelfs niets te zeggen heb over wat en wat niet mag verkocht/besteld worden....ik betaal zelfs de aankopen niet...ik ontvang 35% op de omzet volgens het bestuur berekend aan de hand van inventaris en die nooit overeenkomt met de werkelijkheid...soms meer dan 2000€ verschil!) slachtoffer van een poging moord met voorbedachtheid d.m.v. steekpartij.

Terwijl ik door het oog van de naald kroop in het UZA, besliste het bestuur om de zaak open te houden. Omdat ik nog steeds niet mag/kan werken (verlamde linker arm) hebben ze een nieuwe uitbater die ze willen laten starten zaterdag a.s (10/5/2014)......mij gaven ze mijn ontslag met opzeg periode tot 1 juli 2014. Kan dit zomaar?

Mijn ontslag geven (contract opzeggen) niet aangetekend maar met aftekenen voor ontvangst, terwijl ik nog op ziekenkas sta? Tijdens mijn opzegperiode al nieuwe mensen laten openhouden? Wat kan ik hiertegen beginnen? Waar melden enz…

Een controle sturen vòòr 10 mei terwijl iemand openhoud die niet in orde is? Er is zelfs geen vergunning van FAVV voor drankgelegenheid aanwezig!

Alvast bedankt voor uw raad.

Deze vraag beantwoorden